Wat we doen

Online doelstellingen realiseren voor onze klanten

We helpen onze klanten bij het uitzetten van een online strategie. Op basis hiervan bedenken we online concepten, sterke websites en uitdagende campagnes die we tot in perfectie ontwerpen en realiseren.

Je kunt je budget maar één keer uitgeven. Met een goede strategie is je investering spot-on! 

Als klant ken je je eigen business het best, maar verwoorden wat je online wil bereiken kan knap lastig zijn. Flink kan je daarbij helpen. Heb je de online doelstellingen van je merk of organisatie al scherp of heb je alleen de algemene doelen van jouw merk of organisatie op een rijtje? In beide gevallen zetten wij met onze ervaring en expertise een online strategie neer die de online kansen voor jouw organisatie blootlegt.

Ontwerp

Creativiteit met een strategie

Steve Jobs zei het al: “alles is ontworpen, slechts enkele dingen echt goed". Een goed ontwerp komt niet uit de lucht vallen. Webdesign is echt een vak. Een ambacht. Bij Flink maken we originele ontwerpen met een eigen karakter en optimale gebruiksvriendelijkheid. Hoe gebruikers een website ervaren, wordt voor een groot deel bepaald door hoe deze ontworpen is.

Goed interactieontwerp maakt complexiteit onzichtbaar

Alles wat we ontwikkelen willen we zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontwerpen; een flinke klus die vaak onderschat wordt. Hoe complex de functionaliteit ook is, we streven altijd naar maximale eenvoud voor de bezoeker. En dat op alle devices. Bijna al onze projecten zijn responsive van opzet.  Vanuit één opbouw de optimale beleving creëren; dat is het doel.  

Ieder merk of organisatie heeft een eigen karakter, uitstraling en huisstijl. Onze creatieven duiken hier volledig in en vertalen deze eigenheid in een webdesign dat spreekt. Is er nog geen stijl beschikbaar? Geen punt; dan maken wij die voor je!

Omdat websites steeds meer via smartphone en tablet bezocht worden, werken wij onze designs voor alle devices uit. Op die manier zorgen we voor een eenduidige designbeleving. Adaptive design helpt ons waar nodig de beleving per device nog beter te maken.

Realisatie

Make it work!

Flink werkt met een sterk team van front-end en back-end ontwikkelaars. Communicatieve professionals die heel goed begrijpen dat websites niet alleen technisch perfect moeten werken, maar ook PRECIES zoals we ze hebben bedacht en ontworpen.

Goede techniek ondersteunt en versterkt het ontwerp  

Ons fundament is open source technologie. Zo zijn onze klanten niet gebonden aan dure licenties en biedt het ze meer bewegingsvrijheid. Naast de vrijheid maken we ook gebruik van de wereldwijde ontwikkeling binnen de actieve communities.

Voor content management werken we het liefst met Drupal. Op dit moment het grootste open source CMS platform dat stabiel, flexibel en schaalbaar is. Wij passen Drupal dan ook toe bij eenvoudige én complexe websites.

Veel van onze projecten vragen echter om volledig maatwerk en daar is Symfony geschikt voor. Dit solide en breed ondersteunde PHP framework zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen ontwikkelen.

Check, check, dubbel check

Opleveren doen we bij Flink pas als het project onze eigen kritische tests heeft doorstaan. Dat testen doen we in alle relevante browsers en op de belangrijkste devices. We kijken in deze fase niet alleen of het project technisch voldoet, maar ook of de gebruikerservaring uitpakt zoals deze is ontworpen.

Projectaanpak

Sterk teamwork is ons uitgangspunt

Standaard projecten komen we bij Flink bijna niet tegen. Daar past dus ook geen standaard aanpak bij. We pakken projecten graag Agile op en werken nauw samen met onze klanten. De watervalmethode komt soms beter van pas of in combinatie met een andere methode. Teamwork blijft hoe dan ook het uitgangspunt.

Individueel keihard werken aan een gezamenlijk doel; dat maakt ons team succesvol!

Door ons team van projectmanagers lopen al onze projecten op rolletjes. Klanten worden optimaal aangeschakeld en het productieteam krijgt de juiste input om het project tot een mooi einde te brengen. Dat doen we met enthousiasme en vasthoudendheid. Kritisch tot de laatste pixel.

support

Ook na livegang kun je op ons rekenen

Ook na livegang blijven we je graag ondersteunen. Onze support afdeling is altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

Is je website live? Dan begint het echte werk pas!

We duiken regelmatig in de prestaties van je website en adviseren waar we kunnen. Met veel van onze klanten werken we continu samen aan het verder uitbouwen van hun online succes. Of het nu gaat om online marketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO), doorontwikkeling, conversie optimalisatie of het uitstippelen van een nieuwe online strategie; wij helpen onze klanten online verder.