icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Wouter Langen treedt toe tot directie en aandeelhouders Flink

#toekomst
#groei
#samen

Flink heeft ambitieuze groeiplannen en wil zich de komende jaren ontwikkelen tot één van de sterkste Nederlandse digitale bureaus voor klanten met een serieuze online ambitie. Om deze plannen te kunnen bewerkstelligen zal Wouter Langen per 1 september 2020 toetreden tot de directie en aandeelhouders. Daarmee is hij naast Jorry van Someren nu de tweede aandeelhouder en het tweede lid van de directie. Wouter is al jaren een vertrouwd gezicht in het team en sinds 2015 werkzaam als lead creatie. In die rol is hij verantwoordelijk voor de conceptuele en visuele kracht van de producties van Flink.

Jorry van Someren en Wouter Langen

De laatste jaren heeft Flink steeds meer mooie en bekende merken en organisaties mogen verwelkomen als klant. Zowel regionaal als nationaal. En die groei willen we verder doorzetten. Het plan is de komende jaren in ieder geval te groeien met nog twee multidisciplinaire teams om onze bestaande klanten optimaal te blijven bedienen en nog meer nieuwe klanten online succesvol te maken. Het zoeken van deze nieuwe experts met het juiste Flink-DNA is één van onze topprioriteiten voor het komend jaar.

Naast de fysieke groei willen we ook onze dienstverlening blijven verbeteren en verder uitbreiden. Zodat wij onze klanten nog breder kunnen ondersteunen in hun online uitdagingen. En dat natuurlijk op de bewezen Flink methode. Vanuit een goed doordachte online strategie, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Uiteraard met een gezonde dosis humor en (Haagse) nuchterheid.

Om deze volgende groeifase mogelijk te maken, stapt Wouter in de directie en treedt hij toe als aandeelhouder.

Jorry van Someren over de intrede van Wouter Langen: “Voor mij en voor Flink is het echt een heel mooie stap voorwaarts. Flink is een solide bureau met mooie klanten en een hecht team. Klaar voor de volgende fase, was ik op zoek naar extra power om deze groei daadwerkelijk te gaan realiseren. Met Wouter werk ik al jaren heel nauw samen. We trekken bijvoorbeeld samen op in strategische adviestrajecten voor nieuwe klanten. Ik kan echt met hem lezen en schrijven. We hadden het al vaak samen over de toekomst van Flink, dus is zijn intrede wat mij betreft een volkomen logische vervolgstap. Ik ben blij dat Wouter dat zelf ook zo zag, we waren er snel uit! Met het creatieve vakmanschap van Wouter en zijn kennis van onze industrie ben ik ervan overtuigd dat we als bureau de volgende stap kunnen gaan realiseren!”

Wouter Langen over zijn intrede bij Flink: “Sinds ik in 2008 ben gestart heb ik Flink zien ontwikkelen tot het toffe bureau dat het nu is. De typisch Haagse cultuur voelde direct goed. In de jaren is de samenstelling van het team behoorlijk veranderd, maar altijd met hetzelfde Flink-DNA. Ook mijn rol heeft in deze periode verschillende gedaantes gekend en ik kijk er erg naar uit om nu als Creative Director de volgende stap te gaan zetten. De klik met Jorry was er vanaf het eerste moment en we zijn uitermate goed op elkaar ingespeeld, zowel in het werk voor onze klanten als in het runnen van het bedrijf. Voor mij is het dus ook een logische stap om als mede-eigenaar met Jorry te gaan bouwen aan onze nieuwe toekomst.

Nu we dit avontuur met z’n tweeën aangaan hebben we voor deze toekomst dan ook een stevige ambitie. Samen zullen we optrekken om onze groeiplannen te realiseren en onze dienstverlening verder uit te breiden. Ik heb enorm veel zin om met ons te gekke team deze nieuwe fase van Flink in te gaan!"