icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Twee nominaties voor de Splash Awards 2018!

#SplashAwards
#Drupal
#trots

We zijn ontzettend trots dat we met ons werk voor Beurtvaartadres én Amsta genomineerd zijn voor een Splash Award. Ieder jaar worden hiervoor de beste Drupal projecten gekozen, in negen verschillende categorieën. En dit jaar zijn we er dus dubbel en dwars bij!

Twee nominaties Splash awards 2018

Alle inzendingen worden op vijf criteria beoordeeld: Concept en strategie, design en UX, technologie, de business case en de waarde voor de Drupal community. Oftewel; wat is er gemaakt, hoe ziet het eruit, hoe werkt het, is het origineel en wat levert het de Drupal community op?

De webshop die we voor Beurtvaartadres ontwikkelden is genomineerd in de categorie Commerce en met de website voor Amsta zijn we genomineerd in de categorie Design/UX.

Voor Beurtvaartadres, de grootste leverancier van analoge en digitale vrachtbrieven in Nederland, ontwikkelden we de nieuwe (multisite) website, met webshop in Drupal Commerce. Voor de webshop is een volledig maatwerk bestelflow opgezet, om het doen van bestellingen voor de klanten van Beurtvaartadres  zo eenvoudig mogelijk te maken. De webshop is pas een maandje live, maar presteert al boven verwachting goed en sleept nu dus ook een nominatie binnen voor een Splash Award in de categorie Commerce!

Amsta is dé zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. In de nieuwe website die we voor Amsta ontwikkelden staan de woonwens en zorgbehoefte van toekomstige bewoners centraal. Door de opzet van de website kunnen de bezoekers langs meerdere wegen uitkomen bij de zorgoplossing die zij zoeken. Er is veel energie gestoken in de gebruikerservaring van de nieuwe website, dus we zijn heel trots op de nominatie voor een Splash Award in de categorie Design/UX!

Op 22 maart aanstaande, worden in Utrecht de Splash Awards daadwerkelijk uitgereikt. Tot die tijd wachten we in spanning af en genieten we natuurlijk van onze dubbele nominatie!