icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

SnowWorld.com genomineerd voor Splash Awards 2019!

#nominatie
#design/ux
#SplashAwards
#trots

Supertof! Internetbureau Flink is met de nieuwe website voor SnowWorld genomineerd voor de Splash Awards 2019. Ieder jaar worden hiervoor uit een grote hoeveelheid inzendingen de beste Drupal projecten gekozen. En daar zit SnowWorld.com dit jaar dus bij! 

Flink met SnowWorld.com genomineerd voor Splash Awards 2019

Alle inzendingen worden op vijf criteria beoordeeld: Concept en strategie, design en UX, technologie, de business case en de waarde voor de Drupal community. Oftewel; wat is er gemaakt, hoe ziet het eruit, hoe werkt het, is het origineel en wat levert het de Drupal community op? De nieuwe website van SnowWorld is genomineerd in de categorie Design en UX. 

SnowWorld.com

Het nieuwe SnowWorld.com neemt de bezoeker direct mee in de unieke sfeer en beleving van de mooiste indoor skibanen van Europa. De website is ontwikkeld in Drupal 8 en heeft een krachtig, uniek design én een maatwerk salesflow voor het kopen van tickets of het boeken van een hotelkamer. SnowWorld is hard aan het groeien dus is de nieuwe website voorbereid op de snelle, internationale uitrol van het succesvolle concept. Thijs van Hasselt van SnowWorld: “Flink is deskundig, flexibel en een fijne partner om mee samen te werken. We zijn blij met het resultaat!”.

De nieuwe website van SnowWorld is pas een paar maanden live, maar presteert al boven verwachting goed en sleept nu dus ook nog een nominatie binnen voor een Splash Award in de categorie Design en UX!

Uitreiking Splash Awards

Op 27 juni worden in Utrecht de Splash Awards daadwerkelijk uitgereikt. Tot die tijd wachten we in spanning af en genieten we natuurlijk van onze nominatie!