icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

SnowWorld genomineerd voor International Splash Awards 2019!

#SplashAwards
#snowworld
#internationaal
#nominatie

Eerder dit jaar vertelden we vol trots dat we met SnowWorld.com genomineerd waren voor de Splash Awards 2019. Dit najaar gaan we nog een stap verder: we zijn genomineerd voor de internationale awards, wederom met SnowWorld.com in de categorie Design/UX!

Afbeelding laptop SnowWorld International Splash Awards nominatie

Uit een grote hoeveelheid inzendingen worden de genomineerden uitgekozen en getoetst op het ontwerp in de breedste zin van het woord. UX- en visual design worden onder de loep genomen. Daarnaast wordt gelet op de kwaliteit van de business case, de waarde voor de Drupal-community, het concept en de achterliggende strategie, de kwaliteit van de uitvoering en natuurlijk de innoverende techniek achter het project. In de SnowWorld-case komen al deze aspecten aan bod.

Toen SnowWorld aangaf uit te breiden voerden we hun gloednieuwe branding door in het framework zoals we dat ontworpen hadden. Dat framework is precies wat de SnowWorld Drupal multisite-omgeving zo bijzonder maakt en daar ligt bij deze nominatie de nadruk op. Internetbureau Flink realiseerde met de binnen Drupal beschikbare technologie een platform dat binnen no time uitgebreid kan worden met nieuwe vestigingen of attracties én dat zo gebruiksvriendelijk is dat tickets kopen voor bezoekers logisch en gemakkelijk wordt gemaakt. En met succes: de conversie is de afgelopen tijd sterk verbeterd. 

Op 28 oktober worden de internationale Splash Awards uitgereikt in Amsterdam. We wachten af en duimen voor een plekje op het erepodium!