icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

SnowWorld 2.0: groei in een nieuw (winter)jasje

#rebranding
#nieuwjasje
#flinkegroei

SnowWorld verovert de wereld. Na de overname van SnowPlanet en SkiDome in Amsterdam, Rucphen en Terneuzen staat de teller op vijf vestigingen en is het bedrijf marktleider op ski- en leisuregebied in de Benelux geworden. Met internationale ambities werd het tijd om de vertrouwde huisstijl in te ruilen voor iets nieuws. 

Afbeelding snowworld.com screenshot website op laptop

Er werden een nieuw logo en een frisse, stoere huisstijl met een universele, sportieve uitstraling ontwikkeld. Aan internetbureau Flink de taak om de toffe nieuwe stijl van de indoor sportgigant te integreren in alle websites voor nieuwe en bestaande locaties. Supercool!

We zijn natuurlijk niet vies van een beetje hard werken of een strakke deadline. We pakten deze uitdaging dan ook met beide handen aan. De nieuwe stijl werd eerst doorgevoerd in alle vestigingen en toen konden de websites natuurlijk niet achterblijven. De hele online uitstraling is nu in lijn met de sterke nieuwe branding van SnowWorld. Het nieuwe SnowWorld.com is voorbereid op verdere expansie en klaar voor de toekomst. Als digitale partner zijn we natuurlijk enorm trots op het resultaat. Benieuwd hoe dat eruitziet ?