icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

PBLQ is LIVE!

#livegang
#trots
#resultaatgericht

Online strategie: check. Scrum en backlogsessies: check. Planning halen: check. En sinds vandaag… website live: check! Met trots presenteren wij… de nieuwe website van PBLQ!

Logo PBLQ

PBLQ is hét advies- en opleidingsbureau voor de publieke sector in Den Haag. 2016 stond voor hen in het teken van verandering en vooruitgang: een nieuwe directeur met nieuwe strategie, vernieuwde huisstijl en zelfs een nieuwe locatie. Daar past natuurlijk ook een nieuwe website bij. Vandaar dat zij een pitch uitschreven voor een website die past bij de nieuwe stijl en die PBLQ en de drie pijlers Advies, Opleidingen en Traineeships goed profileert.

Binnen PBLQ is het traject gestart met een aantal interne strategische sessies om de bedrijfsbrede doelstellingen te bepalen. Na de keuze om met Flink te starten zijn we in september gezamenlijk aan de slag gegaan met de strategische fase om de online strategie verder uit te bouwen en de user stories te bepalen voor de backlog. Tijdens de aansluitende klankbordsessie sprak een team van  afgevaardigden hun vertrouwen uit in de gekozen aanpak en zijn we scrummend op weg gegaan naar de deadline van 3 januari.

 

Drie maanden later is de planning gehaald, het project afgerond en is de website vandaag live gegaan. Wij zijn trots, kijk je mee?