icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Omniversum kiest Flink!

#nieuweklant
#DenHaag
#zinin!

Zoals je weet komen we uit Den Haag. En zijn we trots op onze roots. Daarom is het éxtra gaaf dat Omniversum voor Flink koos als strategische partner om hun grootbeeldfilmtheater naar een hoger online niveau te tillen!

Omniversum

Het in Den Haag gevestigde Omniversum is het allergrootste grootbeeldfilmtheater van de Benelux. Zij waren op zoek naar een online bureau dat de unieke beleving van het filmtheater naar de website kan brengen én voor een optimale gebruikservaring kan zorgen. En dat kunnen we!

Nadat we eerder dit jaar al de nieuwe website voor Madurodam maakten, mogen we nu ook aan de slag voor Omniversum. Daarmee kozen al twee van de mooiste en bekendste attracties in Den Haag voor Flink. En daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

In januari starten we samen met Omniversum met de basis: de online strategie. Direct daarna gaan we verder met de realisatie van de website zodat we deze einde van het eerste kwartaal nog kunnen lanceren. To be continued dus!