icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe websites voor MTc en MoveMove!

#onlinestrategie
#dubbelsucces
#MultiTankcard

MTc, het bedrijf achter MultiTankcard en MoveMove, vroeg internetbureau Flink hun nieuwe website te realiseren. In de strategische fase kwamen we er al snel achter dat we om de doelgroepen optimaal te kunnen bedienen een andere route moesten bewandelen. Het resultaat: een compleet nieuw label (MoveMove) en niet één maar twee nieuwe websites!

Logos MultiTankcard en MoveMove

Samen op weg naar het antwoord op de vraag

MTc heeft als doelstelling dé toonaangevende mobiliteitspartner te zijn. Zowel voor de lease- en de grootzakelijke markt als voor ZZP’ers en het MKB. Vanuit de strategische fase ontstond een nieuwe website voor MTc én een compleet nieuw label voor ZZP en MKB: MoveMove.

MTc: van tankpas naar mobiliteitsplatform

De website voor MTc is compleet vernieuwd en richt zich op de lease- en grootzakelijke markt. Daarnaast vertelt de website het nieuwe verhaal van MTc: van tankpas naar mobiliteitsplatform. Bestaande klanten vinden op de website snel toegang tot de verschillende beheertools en een gebruiksvriendelijke support-omgeving. 

MoveMove: the way to go!

Om de ZZP en MKB doelgroep optimaal te kunnen aanspreken, adviseerde Flink een aparte propositie neer te zetten. MTc ontwikkelde vervolgens in recordtijd een nieuwe identiteit met bijbehorende stijl. Met het nieuwe merk in de hand bedachten we het concept, maakten we het design en realiseerden we de website voor MoveMove. In de nieuwe website staan eenvoud en gemak centraal en kunnen bezoekers in een paar klikken hun MoveMove pas aanvragen. Simpel en snel. Net als MoveMove. 

Nieuwsgierig?

Binnen zes maanden zijn twee nieuwe websites gelanceerd en is een nieuw label geboren. Een resultaat waar we trots op zijn! Wil je graag weten wat internetbureau Flink voor jou kan betekenen? Dan horen we dat natuurlijk graag!