icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Madurodam.nl genomineerd voor een Splash Award!

#nominatie
#Drupal
#trots

We zijn ontzettend trots dat de website die we voor Madurodam hebben gemaakt is genomineerd voor een Splash Award. Ieder jaar worden hiervoor de beste Drupal projecten gekozen, in negen verschillende categorieën. En wij zijn er bij!

Flink | Nominatie Splash Award

Alle inzendingen worden op vijf criteria beoordeeld: Concept en strategie, design en UX, technologie, de business case en de waarde voor de Drupal community. Oftewel; wat is er gemaakt, hoe ziet het eruit, hoe werkt het, is het origineel en wat levert het de Drupal community op?

Beste Design / UX

Madurodam.nl is genomineerd in de categorie design en UX, waarbij de focus ligt op het design en de user experience van de website. Precies de punten waar onze website voor Madurodam in uitblinkt! 

15 juni wordt de uitslag van de Splash Awards bekend gemaakt in Utrecht. Tot die tijd wachten we in spanning af en genieten we van onze nominatie!