icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

"Superblij met mijn tijd bij Flink"

#superstagiaire
#MedyPermentier
#werkenbijFlink

Het leven van een stagiaire gaat niet altijd over rozen. De grapjes over eindeloos koffie halen kent iedereen. Bij Flink pakken we het een beetje anders aan: onze stagiaire Medy werd vanaf dag één opgenomen in de Flink-familie en werkte mee aan grote projecten. “Iedereen is hier supertoegankelijk.”

Medy aan haar bureau bij Flink

Binnenkort verlaat je ons! Hoe kijk je terug op je tijd bij Flink?

“De tijd is echt voorbij gevlogen. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij Flink, het is eigenlijk een soort hele grote vriendengroep. Ik bedoel, er wordt wel serieus hard gewerkt, maar de humor, de grappen en de vrijheid die je hier hebt zijn enorm fijn. Daarnaast is ook iedereen bereid me te helpen als het even nodig is. Flink staat voor je klaar zonder dat er iemand in je nek hijgt. Dat is enorm relaxed werken. Iedereen hier is supertoegankelijk. ”

Hoe heb je ons eigenlijk gevonden?

“Ik heb Flink via Dutch Digital Agencies (onze branchevereniging, red.) gevonden. Ik hoorde via school over DDA en wilde graag een stageplek in Den Haag. Ik had eigenlijk niet echt een idee wat ik kon verwachten, want als stagiair zit je natuurlijk nog niet echt in de bureauwereld. Toen ik de website van Flink bekeek spraken de humor, het jonge team en de toffe opdrachtgevers me meteen heel erg aan. Ik had meteen een goede indruk van hoe het zou zijn om hier te werken en werd direct enthousiast. Ik ken wat andere mensen die bij Flink gesolliciteerd hebben, maar ik ben het geworden en daar ben ik superblij mee!”

Wat is er dan zo bijzonder aan stage lopen bij Flink? 

“Nou, om te beginnen leer ik echt heel veel omdat ik direct betrokken ben bij een aantal best wel grote projecten. Binnenkort mag ik bijvoorbeeld meedoen aan de sprint voor MP Motorsports en voor Team easyJet mocht ik ook bij iedereen meekijken en helpen. Dat was echt heel nuttig en interessant. Ik leer niet alleen dingen over webdesign, maar ook over scrummen bijvoorbeeld. En ik ervaar hoe belangrijk het is om in een hecht team te werken. Die veelzijdigheid vind ik belangrijk, want ik wil zoveel mogelijk ontdekken over het hele proces dat bij design komt kijken en mijn tijd bij Flink zo goed mogelijk gebruiken.”

Als je een solliciterende stagiair één tip mocht geven, wat zou die dan zijn? 

“Zoek een team waar je nodig bent en gewaardeerd word. Ik voel me nuttig, want ik ben hier niet om mijn stage uit te zitten. 20 weken duren heel lang als je niks te doen hebt, dus maak er wat van, zet je in en zorg dat je op je plek zit!”