icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Flink aan het werk voor The Human Network

#nieuweklant
#16bedrijven
#400medewerkers
#zinin!

The Human Network is een verzameling van bedrijven die gespecialiseerde top-professionals detacheren. Met 16 bedrijven en meer dan 400 medewerkers mag The Human Network zich met recht een groot en sterk huis noemen. Wij zijn trots dat wij voor hen aan de slag mogen!

The Human Network

De bedrijven hebben ieder hun eigen vakgebied, maar werken vanuit dezelfde visie. Zij geloven in specialisatie en autonomie. Door specialisatie bereik je een hoger niveau en kan je als professional meer waarde leveren. Autonomie geeft de professional en de bedrijven meer energie en ruimte voor ondernemerschap. Bij deze visie passen gedreven en ondernemende professionals die hun vak verstaan en dit combineren met een groot vermogen daadwerkelijk resultaten te boeken in de praktijk. En dat op een prettige manier.

Aan internetbureau Flink de uitdaging om bij deze visie, voor zowel The Human Network als de 16 individuele bedrijven, een passende en verbindende online presence te ontwikkelen. Geen punt bij Flink ;)

Inmiddels hebben we ons de wereld van The Human Network eigen gemaakt en hebben we de strategische fase afgerond. Vanaf hier gaan we aan de slag met het concept, het design en natuurlijk de realisatiefase!

Denk je, dit wil ik ook....
Ben je ook op zoek naar een krachtige en efficiënte oplossing voor het realiseren en beheren van een groot aantal websites? Wij helpen je graag verder!