icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Bekpek 2019: een legendarisch verkleedfeestje!

#themafeestje
#bekpek
#weekendjeweg

Ieder jaar gaat het team van Flink samen een weekend ‘offline’. We vertrokken dit jaar, net als in 2017, naar de Belgische Ardennen. Deze editie van de jaarlijkse Bekpek bestond uit activiteiten als archery tag, mountainbiken, barbecuen en biertjes drinken bij het kampvuur. Er was zelfs nog tijd om uitgebreid stil te staan bij het tienjarig jubileum van onze back-ender Paul. Kortom, meer dan genoeg ingrediënten voor een onvergetelijk weekend!

Groepsfoto team Flink in rode outfits

Vrijdag begon als een heel normale dag. Er werd 's ochtends nog hard gewerkt op kantoor, maar daarna barstte het feest al los! Volledig in lijn met het thema van dit jaar, ‘Rood’, verkleedden we ons in de gekste outfits. ?? Die verkleedthema’s koos de feestcommissie eigenlijk alleen bij de even zo legendarische Kerstborrels, maar zijn wegens succes verlengd naar de Bekpek. Er waren zelfs prijzen te winnen. Zo verdienden Ewoud en Mirjam elk een prijs voor de creatiefste outfit!

We kwamen na een kleine file rond vier uur ’s middags aan in Purnode, op hetzelfde terrein waar we in 2017 al een fantastische Bekpek beleefden. Er werd pizza gehaald en na het eten vertrokken we op ons eerste avontuur: een night mission. Twee teams, elk bestaande uit een navigatie-groepje en een wandelend groepje, moesten door goed overleg als eerste hun eindbestemming bereiken. Natuurlijk ging dat niet zonder het andere team een klein beetje dwars te zitten… Bij terugkomst werden de keeltjes gesmeerd, het kampvuur aangestoken en werd er traditiegetrouw meegebruld met ‘Wicked Game’ van Chris Isaak. ?

Nightmission spel tijdens de eerste avond van de Bekpek
Kampvuur tijdens de Bekpek 2019

Zaterdag ging om 8 uur alweer de wekker voor de volgende activiteit. Mountainbiken! Er werd gelukkig onderscheid tussen de diehards en de ‘gewone’ fietsers gemaakt. De durfallen kregen een iets langere route. Er werd door de gewone groep onderweg alleen niet echt genoten van het uitzicht, we waren iets te druk met overeind blijven. ??‍♂️

Veilig en wel terug bij het huisje was het tijd voor een frisse duik in de rivier en de lunch. We deden massaal een welverdiend middagdutje en gingen daarna alweer op pad naar het volgende avontuur: archery tag! ? We lieten onze innerlijke Robin Hood de vrije loop en schoten in twee teams drie rondes lang op alles wat los en vast zat. Gelukkig hadden we heel nuttige, nogal warme maskers op. ?

Team Flink tijdens het mountainbiken in de bergen
Actiefoto van Ruben tijdens archery tag

Zaterdagavond was het tijd voor een verrassing! Bij de barbecue vierden we dat Flinkert Paul tien jaar in dienst is. ? Terwijl Paul van niets wist, waren wij natuurlijk goed voorbereid op dit jubileum. We richtten de 'We Zijn Blij Dat Je Er Bent' band op met klassiekers als ‘We Will Rock Paul’ en ‘I’m Paul Dabadee Dabada’. We verkleedden ons wederom, maar nu als Paul: in karakteristiek geruit shirt, korte broek, sneakers met hoge sokken én een bril op onze neus. We feliciteerden Paul uitvoerig en proostten tot in de kleine uurtjes bij het kampvuur.

Back-ender Paul tijdens zijn tienjarig jubileum bij Flink
Barbecue tijdens het tienjarig jubileum van Paul

Zondagochtend werden er door Ewoud en Jorry pannenkoeken gebakken. Na dit stevige ontbijt (altijd lekker na zo’n kort nachtje!) maakten we ons klaar voor de terugreis. Een beetje brak, maar voldaan door weer een briljante Bekpek reden we met zijn allen terug naar Nederland. We kijken nu al uit naar volgend jaar, waarin we alweer de twintigste editie van dit fantastische weekend weg mogen vieren!

Teamfoto tijdens de bekpek 2019