icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Arrow.tv app in de Stores!

#app
#livegang
#optimalisatie

Vorig jaar lanceerden we het videoplatform Arrow.tv, met de beste hit-, rock- en metalvideo’s. Dit jaar hebben we het platform voor onze klant uitgebreid met de gratis te downloaden app ARROW.TV. Je vindt ‘m in de Google Play Store en App Store van Apple. Echt een aanrader! #wijgebruikenmzelfook

Flink | Arrow app in de Stores!

Op de website Arrow.tv worden 24/7 de beste muziekvideo’s uitgezonden via drie kanalen: Hitz, Rock en Metal. Vanaf nu kan je daar dus ook onderweg van genieten via de nieuwe Arrow.tv app! Het bekijken en beluisteren van de video’s is met de app nu nog makkelijker en vriendelijker in gebruik. 

Hybrid app voor iOS en Android

De Arrow.tv app is een hybrid app, ontwikkeld op basis van webtechnologie en met één en dezelfde codebase geschikt voor zowel iOS als Android devices. Dit in tegenstelling tot native apps die per platform in verschillende codetalen worden ontwikkeld. Hybrid apps zijn daarom een prachtig alternatief voor hun veel duurdere en minder flexibele native tegenhanger. Daarnaast biedt deze nieuwe technologie ons de gelegenheid om onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van online projecten nu ook in te zetten bij het ontwikkelen van sterke mobiele apps. Een ijzersterke combinatie!

Nieuwsgierig? Download de app dan gratis voor je iOS of Android device via onderstaande buttons! Wil je meer weten over de mogelijkheden van hybrid apps? Lees dan onze blog: Mooie apps voor minder? Ga hybrid!