icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Aan de slag voor Vereniging Hendrick de Keyser

#nieuwproject
#400panden
#onlinestrategie

Boerderijen, buitenplaatsen, vissershuizen, hofjes… Vereniging Hendrick de Keyser zet zich in voor de meest bijzondere panden van Nederland. De Vereniging doet dit onder meer door panden te verwerven, te restaureren, te verhuren én in de spotlight te zetten. Al die activiteiten moeten online zichtbaar zijn en internetbureau Flink mag met deze uitdaging aan de slag! 

Foto van binnenzijde historisch pand Hendrick De Keyser

Meer dan 400 Nederlandse parels

Vereniging Hendrick de Keyser heeft meer dan 400 gebouwen onder haar hoede. Stuk voor stuk zijn het aansprekende voorbeelden van de architectuur of wooncultuur van een bepaalde periode in de Nederlandse geschiedenis. Deze geschiedenis is niet alleen aan de buitenkant te bewonderen, óók vanbinnen. Voor eenmaal verworven en gerestaureerde panden zoekt de vereniging altijd een nieuwe, passende functie. Zo zijn panden onder meer te huren als bedrijfs-, woon- en vakantielocatie en zijn diverse gebouwen ingericht als museum. 

Vijf websites, één online landschap

In 2018 realiseerden we voor Vereniging Hendrick de Keyser de nieuwe website Museumhuizen.nl. Museumhuizen is onderdeel van vereniging Hendrick de Keyser en stelt ruim 30 huizen als museum open voor publiek. Na de realisatie van Museumhuizen.nl ontstond de vraag om ook de rest van het online landschap van de vereniging aan te pakken. In totaal gaat het om vier nieuwe websites én de integratie met Museumhuizen.nl.

Let’s go!

Samen met vereniging Hendrick de Keyser doorliepen we een strategische fase waarin we de uitgangspunten voor een toekomstbestendig online landschap hebben bepaald. Alle bestaande websites worden opnieuw ontworpen en ontwikkeld. Voor de techneuten onder ons: de websites worden opgezet in een multisite oplossing in Drupal 8 en via een API gekoppeld aan een Headless instantie van Drupal die we ontwikkelen als centrale data-laag en ook weer via een API koppelen aan de back-office van de vereniging… 

Een geweldige en uitdagende opdracht, waar we de komende periode hard aan gaan werken!