icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Dit doen we

We helpen klanten met het realiseren van hun online doelstellingen. Dat begint met het bedenken van de online strategie. Is die helder? Dan gaan we aan de slag met het ontwerp én de realisatie. 

Strategische sessie Jorry en Wouter

Scherpe strategie

Als merk wil je online continu zichtbaar zijn en een optimale conversie. Hoe pak je dat aan? Welke kansen mag je niet laten liggen? Het beantwoorden van die vragen kan knap lastig zijn. Dat snappen we bij Flink als geen ander. Daarom helpen we graag! Samen bedenken we een scherpe online strategie die aansluit bij jouw merk en business doelstellingen. Tevreden? Mooi! Dan kan het ontwerpen en de realisatie van de website beginnen.

UX design op whiteboardwand

Creatief ontwerp

Elk merk is uniek. En dus hoort bij elk merk een eigen online uitstraling. Onze ontwerpers weten hier áltijd raad mee. Met hun creatieve brein bedenken ze voor elk merk een origineel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig website ontwerp dat naadloos aansluit bij de scherpe online strategie. Uiteraard past het webdesign bij de huisstijl én werkt die perfect op alle devices. Van smartphone tot tablet en van laptop tot pc. Zo creëren we voor jouw klanten een optimale online beleving. 

Drupal developers aan het werk bij Haags Internetbureau Flink

Flinke realisatie

Staat het ontwerp als een huis? Dan gaat een Agile-team van front-end en back-end ontwikkelaars aan de slag met de realisatie van de website. We bouwen altijd in het Drupal CMS. Waarom? Drupal is stabiel, flexibel én schaalbaar. Hierdoor is het CMS zowel voor eenvoudige als voor de meest complexe websites geschikt. Tijdens de realisatie testen we continu. Pas als jij en wij he-le-maal tevreden zijn, gaan we live. En poppen we champagne. Uiteraard!

Support bij Flink

Support en ontwikkeling

Staat alles live? Mooi! Maar achterover leunen doen we niet. Loop je ergens tegenaan? Onze support is altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Bovendien houden we na elke livegang de prestaties bij en adviseren we over mogelijke doorontwikkelingen. Hierbij kun je denken aan data analyse, gebruiksonderzoek of het verbeteren van de digitale toegankelijkheid. Door middel van een proactieve samenwerking trekken we samen met onze klanten op om de websites duurzaam en doelgericht te optimaliseren. Het doel: online nóg meer successen realiseren!

Daily standup bij Flink

Zo doen we dat

Kwaliteit, creativiteit, vernieuwing én een portie humor. Daar gaan we voor met onze klanten! We werken graag Agile zodat we snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Tijdens de bouw zijn klanten van harte welkom op ons kantoor voor de realisatie. Teamwerk is áltijd ons uitgangspunt. En uiteraard blijven we kritisch tot op de laatste pixel.