icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Case

MoveMove, the way to go

#MultiTankcard
#mobiliteit
#conversie
Screenshot website MoveMove in laptop
Klant

MultiTankcard

Expertise

strategie, concept, ux design, development

Website

MTc, het bedrijf achter MultiTankcard heeft een vernieuwde oplossing voor ZZP en MKB. De vraag aan Flink was deze oplossing mee te nemen in de nieuwe website voor MTc. Flink zou Flink niet zijn om dat net even anders te zien. En zo ontstond een nieuw label: MoveMove. MoveMove is dé mobiliteitsservice waarmee je supermakkelijk naar kantoor of een afspraak reist en gaat véél verder dan een tankpas.

Screenshot website MoveMove op smartphone
Screenshot website MoveMove op smartphone
Screenshot website MoveMove op smartphone
Screenshot website MoveMove op smartphone

Nieuw label

Ons idee was dat de nieuwe propositie beter tot zijn recht komt met een eigen positionering. MTc ging aan de slag en ontwikkelde in een recordtijd een nieuwe identiteit met bijbehorende stijl. Met het nieuwe merk in de hand bedachten we het concept, maakten we het design en realiseerden we de website voor MoveMove. In de nieuwe website staan eenvoud en gemak centraal en kunnen bezoekers in een paar klikken hun MoveMove pas aanvragen. Simpel en snel. 

MoveMove naar je werk!
01:03
Screenshot uit video van MoveMove op Youtube

Eigentijdse beleving

Een nieuw merk met een eigentijdse beleving. MoveMove vertelt bezoekers eenvoudigweg wat ze willen weten. En het aanvraagproces is simpel en snel. Toch nog een vraag? Dan is die altijd terug te vinden in de uitgebreide support-omgeving. Gemak is een van de grootste krachten van de nieuwe website, zo snel en zo makkelijk mogelijk goed geholpen worden. De eerste resultaten laten al zien dat de conversie sterk verbeterd is! Een traject en een resultaat waar we trots op zijn!

Flink verraste MTc op zeer positieve manier

Flink weet een strategisch verhaal goed om te zetten naar een praktische invulling qua techniek & creatie. Het is een no-nonsense bureau dat kritisch durft te zijn en waarmee je prima kunt samenwerken. Het doel dat Flink nastreeft is een zo goed mogelijk product neerzetten. Samenwerken met andere bureaus is daarbij geen probleem: Flink kent haar grenzen. Een aanrader!

Patrick Roozeman Algemeen directeur