icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Yuniku website voor Hoya!

#internationaal
#livegang
#apetrots

Afgelopen vrijdag introduceerde Hoya een wereldprimeur in 3D-maatwerkbrillen, Yuniku! ’s Werelds eerste 3D-maatwerkbril volledig ontworpen rondom optimaal zicht van de drager. Flink ontwikkelde hiervoor de internationale website www.yuniku.com.

Flink | Yuniku website is live!

Hoya vision care, een belangrijke speler in de wereldmarkt voor brillenglazen, lanceerde Yuniku op de Silmo 2016 in Parijs. Yuniku is het resultaat van een succesvol partnerschap met Materialise, een toonaangevende aanbieder van 3D-printsoftware en – services,  en samenwerking met ontwerpbureau Hoet, een pionier op het gebied  van innovatieve brilontwerpen.

Op www.yuniku.com kunnen bezoekers alles te weten komen over de innovatieve 3D-maatwerkbrillen. De website biedt informatie voor zowel de specialisten (opticiens) als voor brildragers. In de nabije toekomst kan een bezoeker op de website makkelijk opzoeken bij welke opticien hij voor Yuniku terecht kan. In meer dan 20 verschillende landen (en talen!).

 

Yuniku is in feite de fonetische, westerse spelling van het Japanse woord voor uniek “Yu-ni-ku” en staat voor dynamisch, intuïtief en innovatief! De website is ontwikkeld op basis van het open source content management systeem Drupal 8.