icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Wie niet groot is moet (bij) Flink zijn

#nieuweklant
#trots
#aandeslag

Madurodam schreef onlangs een pitch uit voor een nieuwe website inclusief strategische fase. Ons conceptvoorstel sloot het beste aan bij de wensen waardoor we weer een nieuwe klant mogen verwelkomen. Dus bij deze: welkom Madurodam!

Flink ontwikkelt nieuwe website voor Madurodam

We zijn ontzettend trots dat we aan de slag mogen met de twee websites van Madurodam: madurodam.nl en madurodamevents.nl. Inmiddels zijn we begonnen met de strategische fase en is het streven om in het tweede kwartaal van 2017 live te gaan.

Madurodam wil mensen inspireren met het beste van Nederland. Sinds de verbouwing in 2012 vertelt het themapark de grote verhalen van Nederland middels eigentijdse manieren van beleven. Hiervoor gebruikt het park interactieve toepassingen met meer informatie en multimedia. Madurodam is niet alleen een uniek themapark, je kunt bij Madurodam Events ook bedrijfsfeesten en congressen boeken voor 25 tot 1000 personen. Leuk detail: Madurodam schenkt sinds de oprichting in 1952 haar opbrengst aan goede doelen voor kinderen.