icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Weg naar de Bevrijding maakt indruk

Het eerste hoofdstuk van de Weg naar de Bevrijding staat nu iets meer dan een maand live. Al bijna 40.000 bezoekers bekeken de indrukwekkende longread over de bevrijding van Noordwest-Europa. Het project kreeg al veel positieve reacties. Wij zijn dus niet de enigen die het een mooie online vertelling vinden!

In totaal zochten in de maand juni zo'n 28.000 unieke bezoekers de website op. De helft deed dit via desktop. Een goede keus als je de optimale ervaring wilt meemaken. Maar ook op tablet en mobiel blijft het een hele beleving. Respectievelijk 31% en 15% van de bezoekers las de mobiele versie van het verhaal.

Goed nieuws!

Het project krijgt veel positieve reacties. Zo zagen we op Twitter dat een schoolklas er een hele geschiedenisles aan besteedde. En dat terwijl alleen het eerste verhaal nog maar gepubliceerd is. Weg naar de Bevrijding zal uiteindelijk uit 12 hoofdstukken bestaan die elkaar het komende jaar met regelmaat zullen opvolgen.

En we hebben goed nieuws voor alle geïnteresseerden: hoofdstuk 2 komt eraan in augustus! Heb je hoofdstuk 1 gemist? Bekijk dan snel de longread, laat je imponeren en schrijf je in op de site om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe updates.