icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Weg naar de Bevrijding 3e prijs bij GOPNL!

De website Weg naar de Bevrijding is 3e geworden bij de Geschiedenis Online Prijs! De Geschiedenis Online Prijs bekroont jaarlijks de beste historische website of app. De jury moest een keuze te maken uit meer dan 220 inzendingen.

Uitreiking derde prijs Geschiedenis Online Prijs

Tijdreis Domplein werd uitgeroepen tot winnaar, en de website Slavenschip de Eenigheid werd 2e. Naast deze juryprijzen werd de publieksprijs uitgereikt aan Historiek.net. Juryvoorzitter Maarten van Rossum reikte de prijzen uit in de aula van de Koninklijke Bibliotheek te Den Haag.

Flink ontwikkelde de responsive longread "Weg naar de Bevrijding" waarin het verhaal van de bevrijding, precies 70 jaar na dato, online verteld wordt. De verhalen worden geschreven en gemaakt door een samenwerking van het Vfonds, regionale omroepen uit het zuiden van het land en Wegener. Elke maand wordt er een nieuw hoofdstuk gepubliceerd. En met elk hoofdstuk trekt de route naar vrijheid verder ons land in. In de komende maanden worden er nog drie nieuwe hoofdstukken op de website gepubliceerd. Inmiddels is de longread meer dan 170.000 keer bezocht.