icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Website Volker SafeGuard online!

Flink heeft voor VolkerWessels een maatwerk systeem ontwikkeld waarmee websites, voor haar ruim 125 werkmaatschappijen, snel en efficiƫnt kunnen worden opgezet.

Volker SafeGuard is een VolkerWessels onderneming, maar met een eigen gezicht. De website is door Flink dan ook voorzien van een geheel eigen design, binnen de randvoorwaarden van de herkenbare huisstijl van VolkerWessels.

Voor de websites van werkmaatschappijen zijn verschillende templates en combinaties mogelijk en ook de homepage is geheel naar eigen wens in te richten. Bovendien kunnen extra maatwerk functionaliteiten worden toegevoegd, zoals externe vacature koppelingen. De structuur van de websites wordt door Flink voorbereidt, waarna de klant eenvoudig zelf de content kan plaatsen en de website verder kan indelen in WebComposer, het online Content Management Systeem van Flink.

Volker SafeGuard is de eerste werkmaatschappij met een door Flink ontwikkelde nieuwe website. Daarnaast zijn er al weer zes nieuwe websites in ontwikkeling en dit aantal blijft groeien...