icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Website “prijswinnaarsverhalen” Staatsloterij online!

Op de "Prijswinnaarsverhalen" website van de Staatsloterij kunnen winnaars hun geluk met de rest van Nederland delen door hun persoonlijke verhaal in te sturen! Hoeveel hebben zij gewonnen en waar hebben zij hun geldprijs aan besteed?

Iedere maand wordt het best beoordeelde en meest originele verhaal beloond met een Straat Staatsloten. De Staatsloterij houdt haar winnaars altijd anoniem daarom kan men een foto of webcamvideo uploaden en deze met een balkje of een Staatslot afschermen. 

Op de homepage wordt op een kaart van Nederland aangegeven waar de grote prijzen zijn gevallen, waar de meeste winnende loten zijn verkocht en in welke provincie de meeste miljonairs wonen.

Ten slotte is er een Feiten & Stats pagina waar men antwoord vind op de meest uiteenlopende zaken zoals; Wat is het meest gekozen eindcijfer, waar verstoppen de meeste mensen hun lot en wie zijn de meest emotionele spelers, mannen of vrouwen?

Wat zou u doen met een miljoen?

Een wereldreis maken, een luxe villa kopen, stoppen met werken of doneren aan een goed doel? De reeds geplaatste verhalen lopen uiteen van donaties, het laten plaatsen van een tatoeage tot het spenderen van een miljoen in minder dan 1 jaar! 

Lees nu de verhalen en stem op uw favoriet!