icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Website "Petticoat" voor Joop van den Ende Theaterproducties

Flink is door Joop van den Ende Theaterproducties gevraagd een nieuwe website voor de musical "Petticoat" te ontwerpen en te ontwikkelen.

Petticoat is de nieuwe oorspronkelijk Nederlandse musical van de makers van Ciske de Rat. Nostalgisch, romantisch, humorvol en hartverwarmend. De musical speelt zich af in de jaren '50 en vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat erover droomt om wereldberoemd te worden. Ze springt in het diepe en vertrekt naar de grote stad Amsterdam waar niets blijkt te zijn zoals ze het zich voorstelt... 

De musical van nu over het Nederland van toen, met onder anderen Chantal Janzen en Freek Bartels, zal vanaf najaar 2010 te zien zijn in de 15 grootste theaters in Nederland.

Joop van den Ende Theaterproducties werkt normaal gesproken met een standaard oplossing voor haar musical websites. Voor de nieuwe musical Petticoat heeft zij Flink gevraagd een opvallend en op maat gesneden design te maken.