icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Van het ene topjaar naar het andere: vrolijk 2020!

#topjaar
#bestewensen
#gelukkignieuwjaar

Een paar dagen geleden knalden we de nieuwe jaren '20 in. Dit nieuwe decennium heeft veel moois voor Flink in petto. Maar ook 2019 was een topjaar. Dat kunnen we natuurlijk niet afsluiten zonder een uitgebreide terugblik. Wat maakte 2019 nou zo’n fantastisch Flink-jaar en wat brengt 2020 ons?

#1. Met 20 kersverse websites..

..gaan we wel heel goed 2020 in! Mooier konden we het bijna niet verzinnen. Een heel goed voorbeeld is het nieuwe OpPad.nl, dat we samen met opdrachtgever SNP Natuurreizen mochten realiseren. We bedachten hét online magazine voor iedereen met passie voor een actief buitenleven. Door de prachtige beeldende content beleef je de avonturen van andere reizigers vanaf de eerste klik alsof je er zelf bij bent. De nieuwe website is daarmee de eerste stap naar je volgende fiets- of wandelvakantie in de vrije natuur. Daarnaast wist NWP ons weer te vinden voor de nieuwe website van Dutch Water Sector. Nederland is natuurlijk van oudsher een autoriteit op watergebied en om dat te onderstrepen lanceerden we een inspirerend online nieuwsplatform. We zetten onze koers met SnowWorld in 2019 ook door. De sneeuwsportgigant onderging een grondige make-over en opende maar liefst vier nieuwe vestigingen. Die nagelnieuwe rebranding vertaalden wij door naar de complete website. Bovendien voegden we voor de nieuwe locaties vier nieuwe websites toe aan hun multisitesysteem. In totaal staat de teller nu op zes! Over ijs- en sneeuwpret gesproken, we zijn sinds 2019 de trotse digitale partner van het easyJet Schaatsteam! Door middel van een visueel ijzersterke website zetten we het team dit schaatsseizoen optimaal op de kaart.

#2. Flinke uitbreiding 

Flink is in de groei! We mochten dit jaar daarom een aantal gloednieuwe Flinkerts in ons team verwelkomen; van designer Rick en projectmanager Bas tot SEO-expert Ruben, back-ender Mirjam en MarCom-specialist Arlette. Daarnaast kwam superstagiaire Medy ons versterken en kijken we uit naar de komst van front-ender Sebastiaan vanaf 1 februari!

#3. Bijzondere nieuwe projecten

Er komen te gekke dingen aan dit jaar. Zo zijn we als écht Haags bureau natuurlijk apetrots op de samenwerking met The Hague & Partners. We begonnen ons partnerschap met The Hague Marketing Bureau. Voor hen ontwikkelden we het nieuwe DenHaag.com, dat sinds kort live staat. Een flink project dat resulteerde in nog meer grootse plannen, want ook twee andere partners stapten aan boord. Zo bouwen we deze fijne samenwerking uit en gaan we aan de slag voor The Hague Business Agency en The Hague Convention Bureau! Al net zo enthousiast zijn we over onze plannen met het Nederlandse raceteam MP Motorsport. Zij bedachten een spannend concept om racetalenten in de dop de kans te geven om door te breken. Bij zo’n stoer bedrijf hoort natuurlijk een unieke, overtuigende website. Die gaat binnenkort live, dus houd ons in de gaten; we zijn er trots op!

#4. Op alle fronten vindbaar

We verdubbelden ons SEO-team in 2019. En niet zonder reden, want onze zoekmachine-experts gingen in 2019 flink aan de slag voor onze klanten. SEO werd een vaste waarde binnen onze projectaanpak. Dat wierp zijn vruchten af, want de advertenties van onze klanten werden in 2019 maar liefs 2.000.000 (twee miljoen!!) keer vertoond in Google! Dat is nog eens exposure. Naast deze te gekke SEA-resultaten namen we ook de SEO van onze klanten meermaals onder de loep. Zo bereikten meer dan 150 zoektermen van onze klanten de eerste pagina van Google. Het resultaat? Meer dan 725.000 kliks via deze zoekmachine.

#5. Samen sneller schakelen 

Bij Flink geloven we in samenwerking op de lange termijn. Ook na oplevering van je website begrijpen we het belang van periodiek onderhoud en doorontwikkeling. Daarom gaan we het liefst geregeld met onze klanten om tafel om actief mee te denken over nieuwe kansen en mogelijkheden van jouw website. Die proactieve houding betekent dat we de continue ontwikkelingen in de digitale wereld natuurlijk scherp in de gaten houden. Daarom bieden we sinds kort bijvoorbeeld losse design sprints aan. Dat zijn korte, intensieve trajecten waarin we binnen 2 tot 5 dagen van probleemstelling tot prototype-oplossing komen. Samen met jou signaleren we waar je tegenaan loopt en brainstormen we ook over nieuwe invalshoeken. Dat doen we bij ons op kantoor, zodat we onze krachten optimaal kunnen bundelen. Het resultaat? Een gegarandeerde oplossing voor jouw (design)probleem. Zo zijn we samen altijd klaar voor de toekomst.

#6. Splash-nominaties in binnen- en buitenland

Een mijlpaal: dit jaar werden we voor het eerst niet alleen voor de Nederlandse, maar ook de International Splash Awards genomineerd met ons werk voor SnowWorld! De Splash Awards reiken prijzen uit voor de beste Drupal-websites. Hoewel we beide keren nét naast de winst grepen, mogen we ons toch weer een jaar tot de vier beste internetbureaus in de categorie UX/Design rekenen! 

#7. Flink, sociaal en aanwezig

Ook onze eigen zichtbaarheid ging in 2019 op de schop. We doken in onze eigen kanalen en maakten werk van onze eigen online aanwezigheid. En met succes. We bereikten op Facebook bijvoorbeeld in vergelijking met begin juni maar liefst 85 keer zoveel mensen, met een totaal bereik van bijna 40.000 mensen eind 2019. Volg je ons nog niet? Kom ons dan direct vinden. Zo blijf je nóg beter op de hoogte van alle toffe projecten waar we aan werken!

#8. 90 glazen champagne, 13 taarten, 2 weekenden offline, 1 legendarisch kerstfeest

Flinkerts staan erom bekend dat ze snoeihard werken, maar minstens net zo hard kunnen lachen. We zijn trots op hoe gezellig het is om bij ons te werken. Dat vieren we dan ook regelmatig: met taart en champagne, maar ook met weekenden weg. Onze knalrode Bekpek was daar dit jaar een goed voorbeeld van, maar ook onze (pogingen tot) skivakantie in Winterberg. In 2020 zetten we die koers vol positieve energie voort. Voor sommigen van ons zelfs in extra gezelschap, want we mochten dit jaar Martin, Lisette én Ricardo feliciteren met hun eerste Flink-baby! Welkom bij de Flink-Familie Gijs, Liam en Eliano. Op naar een fantastisch 2020!