icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Trendjuwelier kiest voor Flink

Flink gaat aan de slag voor Trendjuwelier. De online juwelier voor horloges en sieraden heeft Flink gevraagd om een nieuw, innovatief idee voor de website uit te werken. Spannend!

Trendjuwelier is een online juwelier met een enorm aanbod horloges en sieraden. Alle grote merken zijn te vinden op www.trendjuwelier.nl. Redelijk compleet dus. Maar het bedrijf wil zichzelf blijven vernieuwen. En dat is gelukt! Binnenkort biedt Trendjuwelier iets nieuws aan al haar bezoekers. Flink is gevraagd om dit innovatieve idee uit te werken.

Dat wordt een stevige uitdaging op het gebied van interactie-ontwerp en responsive technologie. Onderwerpen waar onze creatieve professionals zich de komende tijd maar al te graag in vastbijten!

We mogen er verder nog niets over los laten, maar wij verwachten dat dit idee een groot succes gaat worden. Houdt de website de komende maanden dus goed in de gaten!