icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Responsive redesign volkerwessels.nl

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een responsive redesign van de website van VolkerWessels. Een vernieuwde en moderne vormgeving én vanaf nu ook geoptimaliseerd voor bezoek op tablet en smartphone.

Met de lancering van de vernieuwde website heeft VolkerWessels weer een stap gezet in de professionalisering van de online aanwezigheid van het Nederlandse concern. Naast de optimalisatie voor mobiele apparaten is er ook inhoudelijk aan de website gewerkt. Er is met name meer ruimte en aandacht voor de grote diversiteit van de activiteiten van VolkerWessels. Zo ziet de bezoeker op de vernieuwde homepage bijvoorbeeld direct in welke gebieden VolkerWessels allemaal actief is.

VolkerWessels is een Nederlands concern dat actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore. VolkerWessels ontwikkelt, ontwerpt, bouwt, financiert, beheert en exploiteert. Het concern wordt gevormd door 14.500 enthousiaste en deskundige collega's in zo'n 120 ondernemingen uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Canada/Verenigde Staten.

Flink is al vijf jaar de online partner van VolkerWessels. Naast de corporate website, heeft Flink ook de tientallen websites van VolkerWessels werkmaatschappijen in het beheer. In de komende maanden zal het redesign ook worden doorvertaald naar de diverse websites van de werkmaatschappijen van VolkerWessels.