icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Redesign goedopweg.nl

#redesign
#livegang
#apetrots

Flink is gevraagd een nieuw ontwerp te maken voor de website goedopweg.nl, een initiatief van Midden-Nederland Bereikbaar. Dit samenwerkingsverband van de provincie Utrecht, gemeenten, Rijkswaterstaat en het bedrijfsleven werkt samen aan goede communicatie over de bereikbaarheid van de regio Midden-Nederland.

Bij Flink bouwen we niet alleen websites van A tot Z, maar bijten we ons ook regelmatig vast in het optimaliseren, verbeteren en opnieuw ontwerpen (redesign) van bestaande websites. De website goedopweg.nl  biedt nu en straks uitgebreide informatie over werkzaamheden, mogelijke verkeershinder en beschikbare reisalternatieven voor de regio Midden-Nederland. Zo weten reizigers altijd precies waar ze aan toe zijn.

Met de start van het Rijksprogramma “Beter Benutten Vervolg” zal de website zich steeds meer gaan richten op het inzichtelijk maken van actuele projecten in de regio om  bewuster reisgedrag bij reizigers te activeren. Deze projecten bieden reizigers de mogelijkheid om nieuwe en alternatieve reismogelijkheden te ervaren en krijgen een prominente rol op het vernieuwde goedopweg.nl.

Een nieuw responsive design én een verlegging  van de focus op het informeren van bezoekers naar het stimuleren én activeren van bezoekers om blijvend gevarieerd en bewust te reizen. Een mooie uitdaging dus!