icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Projectsite voor internationaal coöperatieproject TNO

Als coördinator van het veelomvattende project BESECURE, vroeg klant TNO om een zelfstandige website. Een die de focus van dit project, stedelijke veiligheid in Europa, op overzichtelijke wijze kon presenteren.

BESECURE (gefinancierd vanuit het EU 7e kader programma) is een project met als doel het begrip van de Europese stedelijke veiligheid, evenals de diversiteit in beleid hieromtrent, te verkennen en te vergelijken. Denk bijvoorbeeld aan de sociale structuren in een wijk, economische omstandigheden, criminaliteitscijfers en de vrijheidsbeleving van burgers. Zo worden visualisatie- en analyse-instrumenten opgebouwd die lokale beleidsvormers kunnen helpen in hun beeld- en besluitvorming.

Web van internationale kennis

In de periode van 1 april 2012 tot 31 maart 2015 worden acht Europese stedelijke gebieden verkend: Belfast (UK), Den Haag (NL), Freiburg (DSL), London Tower Hamlets (UK), London Lewisham (UK), Napels (IT), Reggio de Calabria (IT) en Poznan (PL). Naast coördinator TNO zijn er 13 partners (o.a. universiteiten en consultancy bedrijven) aangesloten bij het project. Zij gaan nauw samenwerken met lokale beleidsvormers, betrokken organisaties en communities.

Succes

TNO en Flink hebben met de website voor BESECURE opnieuw samengewerkt. Flink Project Manager Lisette Kouwenhoven geeft aan: ‘De communicatie met TNO verliep heel vlot. We hebben ruimschoots input gekregen, waardoor we snel inzicht verkregen in de online communicatiebehoefte’. Ook klant TNO was bijzonder tevreden met de samenwerking en het uiteindelijke resultaat.