icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Pitch TASS gewonnen

Flink heeft de pitch van het nieuw opgerichte TASS International gewonnen. Het doel van TASS International is om de mobiliteitsindustrie te ondersteunen op drie punten: veiligheid, duurzaamheid en innovatie.

TASS International is een wereldwijde organisatie die bestaat uit een samenwerking tussen vijf organisaties die zich bezighouden met innovatie en mobiliteit: TASS, TNO Homologations, TTAI, EEMC en DITCM. Gezamenlijk richten zij nu TASS International op, met als doel het ontwikkelen van methodieken die de veiligheid, duurzaamheid en innovatie van voertuigen vergroten.

Open source

De website die Flink in opdracht van TASS International gaat ontwikkelen, heeft als doel het creëren van synergie tussen producten en diensten, lead generatie en positionering. De site wordt gebouwd met open source CMS Drupal. Het project wordt aangevlogen volgens de Agile methodiek.

TASS International heeft meer dan 200 medewerkers en een wereldwijde aanwezigheid met kantoren en faciliteiten in 13 landen.