icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

PIBN verwelkomt Flink als nieuw lid

Flink is het nieuwe lid van het PIBN. Het Platform Internet Bureaus Nederland laat slechts de topbureaus uit de Nederlandse internetindustrie toe tot haar netwerk.

Flink voldoet met deze deelname dan ook aan een aantal toelatingseisen dat het PIBN hiervoor structureel hanteert.‘Flink behoort tot de eredivisie van internetbureaus, het winnen van de DIA vorig jaar is daarvan een goed bewijs', aldus Jonas Nouwen, directeur PIBN.

De volgende stap

De deelname is een bevestiging van de hoge kwaliteitsstandaard die Flink al ruim vijftien jaar hanteert bij haar internetprojecten. ‘Met het PIBN komen we weer een stap verder in de kwalitatieve groei en ontwikkeling die we als bureau doorlopend nastreven', aldus Rowald Steijn, mede-eigenaar van Flink. Ook voor (potentiële) klanten is deze toetreding een erkenning van het hoge niveau waar ze bij Flink op mogen rekenen.