icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Oranjetrekking succesvol

Tot 5 juli maakte ieder Oranjelot 7 keer kans op een miljoen. De Oranjetrekking is een bijzondere trekking die de Staatsloterij jaarlijks organiseert. Flink ontwikkelde de nieuwe campagnesite met lotenchecker.

Op de campagnesite is het voor bezoekers heel gemakkelijk gemaakt om elke dag loten te checken. Spelers konden direct na een trekking zien of en hoeveel ze hadden gewonnen. In één oogopslag! De site is responsive opgezet, dus te gebruiken op ieder device, vanaf elke locatie.

De cijfers

De Oranjetrekking was een groot succes. In totaal werd de site meer dan 1,7 miljoen keer bezocht in 7 dagen, tijdens de trekking. Meer dan 2 miljoen keer kwam de lotenchecker in actie. En bijna de helft van alle bezoekers gebruikte een mobiel of tablet om een lot te checken. Eerlijk is eerlijk. Na de succesvolle ervaringen met de Gelukstrekking in 2012, lagen deze cijfers in de lijn der verwachting. Maar dan is het een fijne bevestiging om te zien dat het ook daadwerkelijk gaat zoals je denkt!