icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Onze vrienden van Amsta zijn live!

#livegang
#trots
#Drupal

Dé Amsterdamse zorgaanbieder Amsta nodigde ons uit voor de pitch voor hun nieuwe website. Ons concept paste het best bij hun visie! We gingen samen de strategische fase in en ontwikkelden vervolgens de nieuwe website. Na het leuke en intensieve traject hebben we de website voor onze vrienden van Amsta afgelopen woensdag live gezet!

Flink | Onze vrienden van Amsta zijn live!

Amsta is de zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Met woon- en zorgcentra, kleinschalige woonvoorzieningen en studio’s verspreid over de stad is Amsta echt een begrip in Amsterdam. De uitdaging voor de nieuwe website was dat er veel verschillende doelgroepen zijn om aan te spreken, veel locaties om te tonen en veel woonvormen in combinatie met zorgbehoeften om toe te lichten. 

Strategische fase voor een overzichtelijke start

Om de informatie- en interactiebehoeften van de verschillende doelgroepen goed in kaart te brengen zijn we gestart met een strategische fase. In een aantal interactieve sessies hebben we invulling gegeven aan de vraag wat iemand zoekt op de nieuwe website, hoe we deze informatie overzichtelijk kunnen verwerken in de navigatie en structuur en hoe we de bezoeker tot actie kunnen aanzetten. Het uitgewerkte concept hebben we gepresenteerd aan een team van 12 personen binnen Amsta: na de go konden we aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website!

 

Agile aan de slag met ontwikkeling en content 

Binnen Flink zijn we met het design- en ontwikkelteam agile aan de slag gegaan. In drie sprints hebben we de website ontworpen en ontwikkeld waarbij Amsta regelmatig bij Flink aanwezig was om de voortgang te bespreken en belangrijke keuzes te maken. Ook aan de content is hard gewerkt: Amsta is aan de slag gegaan met nieuwe passende fotografie en copy die wij voor hen op de website geplaatst hebben. In de nieuwe website staan de woonwens en zorgbehoefte van toekomstige bewoners centraal en krijgen bezoekers direct een goed beeld van Amsta en wat hen als zorgaanbieder bijzonder maakt.

Weer een mooi project en een nog mooier resultaat voor onze vrienden van Amsta!