icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Ontwerp voor Creative Holland komt tot leven

Door middel van een muisklik zette de voorzitter van de Federatie Dutch Creative Industries, Harry Starren samen met topteamlid Jeroen van Erp vandaag 'creativeholland', het internationaliseringsportal voor de creatieve industrie online.

De site biedt toegesneden en actuele informatie voor Nederlandse creatieve ondernemers die in het buitenland kansen willen benutten en is tegelijkertijd een gemakkelijk vindbare toegang voor potentiële buitenlandse opdrachtgevers tot de Nederlandse creatieve industrie.

Flink heeft in samenwerking met de federatie en DDA de portal ontworpen en gerealiseerd. Door slim gebruik te maken van herbruikbare templates, is een dubbele website ontstaan waarin twee doelgroepen op passende wijze worden bereikt, in hun eigen taal, met eigen content maar in dezelfde herkenbare stijl.

Afbeelding verwijderd.

De stijl komt ook uit de koker van Flink. Er is gekozen voor een woordmerk met een knipoog naar zowel het digitale karakter van het portal als een knipoog naar de Nederlandse driekleur. In de website komt de huisstijl tot leven en vormt de radius van het hashtag het centrale element. De schuine lijn is door de hele website terug te zien en geeft het geheel een creatieve, edgy uitstraling.