icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Online zeilen met de Bark Europa

De Bark Europa is een groot zeilschip dat al vele wereldwateren bevaren heeft. Voor de realisatie van haar nieuwe website werd Flink aan het werk gezet. Aan ons de opdracht om bezoekers online te laten proeven van het mooie zeemansleven.

Flink gaat aan de slag met een volledige vernieuwing van de corporate website. Stoer, een tikkeltje brutaal en met een indrukwekkend design dat het uitzicht tijdens een zeilreis van je beeldscherm af laat spatten. De nieuwe site wordt responsive van opzet en neemt de bezoeker online mee op reis. Bekijk hiernaast de sneek peak voor een stiekeme impressie.

Over de Bark Europa

Het schip zeilt al sinds 1994 over alle wereldzee├źn. Iedereen kan meevaren met het grote zeilschip. Via de website kun je expedities naar Antarctica boeken, maar ook meedoen aan aan Tall Ship-wedstrijden of lange oceaanoversteken. Wat je ook wil, de professionele bemanning belooft je een onvergetelijke zeilvakantie.