icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Online tijdlijn TNO vernieuwd

80 jaar aan innovaties en vindingrijke ontwikkelingen op een rij. Dat is de TNO canon. Deze online tijdlijn van het werk in het verleden, heden en de nabije toekomst is recent vernieuwd!

Waar de vorige tijdlijn nog in flash was ontwikkeld, heeft Flink de nieuwe tijdlijn herbouwd naar html in responsive opzet. Dus te bekijken op ieder device.  Daarnaast is er gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook andere vernieuwingen aan te brengen die het gebruiksgemak ten goede komen. Bijvoorbeeld een filter waarmee je op thema kunt zoeken naar innovaties en onderzoeken.

In technische bewoording betekent dit dat Flink concept, design en front-end heeft gedaan. Ons werk hebben we in nauwe samenwerking met TNO, laten aansluiten op de dynamische data van de kennisorganisatie. TNO verzorgt zelf de content van de canon.

Highlights

De website van TNO staat boordevol informatie. Hun kennis heeft al voor vele innovaties gezorgd. Bijvoorbeeld op het gebied van energie en water. Maar ook rondom klimaatverandering en veiligheid. De TNO canon brengt overzicht en maakt het gemakkelijk en leuk om door de highlights van het werk te scrollen.