icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Online brand book voor merk stad Den Haag

#livegang
#apetrots
#DenHaag

City Marketing Den Haag schreef een pitch uit voor de realisatie van het online brand book voor de stad Den Haag. De pitch werd uitgeschreven onder drie creatieve bureaus en het voorstel van Flink kwam als winnend concept uit de bus!

Logo gemeente Den Haag

Om de economische ontwikkeling van de stad Den Haag te ondersteunen wordt er hard gewerkt aan een sterke profilering van de stad, op basis van een strategisch gekozen merk. De merkidentiteit wordt onder andere uitgewerkt in een online brand book. Flink won de pitch voor het concept, design en de realisatie van het online brand book.

Vanuit City Marketing Den Haag is voor dit project een werkgroep samengesteld met verschillende stakeholders. Met deze werkgroep hebben we in een aantal strategische sessies de blauwdruk gelegd voor de verdere uitwerking van het online brand book. Op basis van het interactie en grafisch ontwerp hebben we vervolgens een interactieve demo ontwikkeld. Met deze demo heeft de werkgroep het concept aan de stakeholders getoetst en is de opzet van het brand book aan het college van Burgemeester en Wethouders gepresenteerd. Het concept is zowel door de stakeholders als door het college goed ontvangen!

Naast de uitleg en onderbouwing van het merk van de stad Den Haag, gaat het online brand book een belangrijke rol spelen in het beschikbaar stellen van kwalitatief marketingmateriaal aan alle partijen die actief over hun activiteiten en de stad Den Haag willen communiceren. De komende tijd wordt er door de werkgroep hard gewerkt aan het creëren van deze content, terwijl we bij Flink onze tanden gaan zetten in de technische realisatie van het online brand book.

Hét internetbureau uit Den Haag, dat dé website voor het merk van de stad Den Haag mag maken. Mooier kan bijna niet!