icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nominaties online op nieuwe website Zilveren Camera!

Als vaste sponsor van Stichting De Zilveren Camera, verzorgt Flink al jaren kosteloos de doorontwikkeling van de website. Ter ere van het 60 jarig bestaan van de meest prestigieuze fotojournalistieke prijs van Nederland, heeft Flink de website compleet vernieuwd.

Bij de realisatie van de nieuwe website heeft Flink het echte fotogevoel voorop gezet. Naast een strak en modern design is de website voorzien van een verbeterde navigatie waarmee eenvoudig door de verschillende fotocategorieën gebladerd kan worden. Ter ere van het 60 jarig bestaan, heeft Flink een historisch overzicht ontworpen, waarin alle winnende foto's vanaf 1949 in een oogopslag te bekijken zijn.

Online inzend- en jureersysteem groot succes!

Dit jaar hebben meer dan 450 fotografen samen ruim 9.500 foto's ingezonden. Ook het jureersysteem, dat speciaal voor de Zilveren Camera is ontwikkeld, wordt naar volle tevredenheid gebruikt. De juryleden kunnen alle foto's, binnen de aan hun toegewezen categorieën, snel en eenvoudig beoordelen en voordragen voor nominatie.

Zowel de website als het inzend- en jureersysteem zijn ontwikkeld in ‘WebComposer', het online Content Management Systeem van Flink.

Nominaties staan online

Alle genomineerde inzendingen zijn vanaf 13 januari 2010 online te bekijken. De uiteindelijke Zilveren Camera winnaar wordt op zondag 24 januari 2010 tijdens de feestelijke bijeenkomst in het Fotomuseum Den Haag bekend gemaakt, evenals de winnaars van het Fotoverhaal van het Jaar en de Canon-prijs voor jong talent.