icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe website voor Hersenstichting

Voor de Hersenstichting werkt Flink aan het voortraject van de nieuwe website. Na een grondige concurrentieanalyse staat het functioneel ontwerp nu in de steigers.

Na het inventariseren van de wensen van de Hersenstichting, is het functioneel ontwerp bijna afgerond. Deze voldoet straks aan een actuele ‘look and feel' en wordt - met behulp van een marktanalyse - afgestemd op de branche en de doelgroep.

De nieuwe website van de Hersenstichting krijgt een modernere uitstraling. Het doel van de nieuwe site is bovendien om bezoekers helder en gestroomlijnd te informeren en donaties te bevorderen. De site wordt zowel voor zoekmachines als internetgebruikers goed vindbaar, met behulp van een heldere navigatie en meer interactieve elementen.

‘De interactiviteit vergroten is voor ons een belangrijke factor. Ook streven we naar een betere navigatie. We hebben veel te communiceren en willen voorkomen dat mensen verdwalen. Met Flink hebben we daar vertrouwen in. Het projectteam werkt in korte lijnen, met rust en structuur. Bovendien denken ze actief mee, waardoor we niet zelf het wiel hoeven uit te vinden. Ze hebben een mooi en divers portfolio en ervaring met onze branche, dit was medebepalend in onze keuze', aldus Coördinator Communicatiestrategie Aagtje Smid.

De nieuwe website zal openheid en betrouwbaarheid uitstralen - hiermee gaat deze bijdragen aan een verdere onderscheiding van de Hersenstichting in het land der goede doelen.