icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe website van FME is live

Sinds afgelopen vrijdag beschikt FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie, over een volledig nieuwe en interactieve website! Samen met het team van FME hebben we geproost op de succesvolle lancering.

FME staat live

FME is in transitie van branchevereniging naar ondernemersorganisatie. Om deze transitie kracht bij te zetten was een nieuwe website nodig. Een website die de meerwaarde van het lidmaatschap zou onderstrepen en zo veel mogelijk direct online voordeel zou bieden voor de leden van FME. In een aantal intensieve sessies hebben we samen met FME de online meerwaarde van het lidmaatschap weten te definiƫren en vertaald in het concept voor de nieuwe website. Dit concept vormde het stuur waarmee we het scrumproject, tijdens de soms bumpy road, goed op de rit konden houden.

De nieuwe website is een interactief platform geworden voor de ruim 2.300 leden van FME. Deze leden kunnen op de website persoonlijke berichten van FME ontvangen, hun mening geven over actuele onderwerpen, zich direct inschrijven voor interessante events en nog veel meer. De website is gerealiseerd op het open source CMS Drupal en heeft de herkenbare huisstijl van FME in een moderne responsive opzet.FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De 2.300 aangesloten bedrijven zijn met 225.000 medewerkers actief in productie, handel, automatisering en onderhoud in de sectoren metaal, elektronica, elektrotechniek en kunststof. FME mobiliseert en verbindt de technologische industrie voor elke vraag of uitdaging die de wereld van vandaag en morgen heeft. Om zo de verdienkracht van individuele leden en de industrie als collectief te vergroten.