icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe website Madurodam is live!

#Drupal
#trots
#conversie

Met trots presenteren we de nieuwe website die we voor Madurodam mochten maken. Samen met het team van Madurodam doorliepen we een strategische fase en hebben we in drie sprints de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Dat we als Haags bureau de nieuwe website van hét Haagse themapark mochten maken vinden we natuurlijk extra tof!

Flink | Nieuwe website voor Madurodam.nl

Madurodam schreef een pitch uit voor het vernieuwen van de websites madurodam.nl en madurodamevents.nl. Het concept waarmee wij de pitch in gingen bleek het best bij Madurodam te passen en dus mochten we voor ze aan de slag!

Strategie en concept

Madurodam wist al heel goed wat ze met de nieuwe website wilden bereiken. In een aantal strategische sessies hebben we samen met het team van Madurodam deze doelen tegen het licht gehouden en de verschillende doelgroepen en doelgroepbehoeften in kaart gebracht. Daarna zijn we direct aan de slag gegaan met het uitwerken van het concept en de grafische stijl voor de nieuwe website, zodat we vanuit deze stevige basis met het SCRUM team aan de slag konden.

In drie sprints live!

In drie sprints en minder dan vier weken ontwikkelden we het nieuwe madurodam.nl. Het team van Madurodam was hiervoor ook dagelijks bij internetbureau Flink aanwezig. Dat betekende snel schakelen, direct keuzes maken en natuurlijk ook nog extra gezelligheid op kantoor.

Tijdens de ontwikkeling heeft het team van Madurodam de content volledig opnieuw opgezet en via het CMS (Drupal 8) in de website geplaatst. Wat ons betreft simpelweg de beste aanpak voor een succesvolle en volledige oplevering! 

Wordt vervolgd!

Dat Madurodam.nl nu live is, betekent overigens niet dat we het nu rustig aan doen. Er wordt al hard gewerkt aan de website voor Madurodam Events en er zijn ook al voldoende wensen voor uitbreiding van Madurodam.nl. We zullen ons de komende tijd dus zeker niet vervelen!

In de tussentijd nodigen we je van harte uit om de nieuwe website van Madurodam te bekijken. Én natuurlijk ook om kaartjes te kopen voor dit fantastische en unieke themapark!