icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe website Hersenstichting Nederland live

De nieuwe website van de Hersenstichting is live. Belangrijkste doelstellingen waren de heldere informatieverstrekking per doelgroep, een apart onderdeel voor wetenschappers en het stimuleren van donaties.

De diverse doelgroepen waren sterk bepalend voor de sitestructuur. Zo ontstond een tweesplitsing waarbij wetenschappers hun ‘eigen’ site binnen de website kregen. Verder is doneren zoveel mogelijk gestimuleerd. Een prominente donatiebutton en een donatieproces van slechts enkele stappen maken doneren zo gebruiksvriendelijk mogelijk. De website kreeg verder een login-omgeving voor donateurs, een geïntegreerde webshop, een blogmodule en integratie met social media. ‘We zijn erg blij met het resultaat’, aldus Aagtje Smid, Coördinator Communicatiestrategie bij de Hersenstichting, ‘Iedereen merkt op hoe rustig en fris de nieuwe site oogt. Bovendien is de site veel interactiever geworden’.

Unieke actiemodule volgt

'Naast het doorontwikkelen van de website, is een volgende stap het ontwikkelen van een actiemodule waarmee iedereen zelfstandig inzamelingsacties via social media kan gaan opzetten', aldus Pieter Dijkstra van Flink. De actiemodule zal een belangrijk onderdeel van de website gaan vormen en opnieuw een innovatieve stap voorwaarts betekenen voor de Hersenstichting.

Leading in neurowetenschap, is de Hersenstichting hierin hét aanspreekpunt voor patiënten, organisaties en media. De stichting heeft 53.700 vaste donateurs en een imagopositie in de top 50 van goede doelen.