icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe website DIGIFOTO Pro live!

#livegang
#apetrots
#onlinestrategie

We hebben er lang aan gewerkt en het resultaat mag er dan ook zijn! De compleet vernieuwde website van DIGIFOTO Pro, het toonaangevende platform voor digitale fotografie, is live! De lezers en volgers van DIGIFOTO Pro vormen een community van 350.000 fotografen van bovengemiddeld tot (semi) professioneel niveau in zowel Nederland als België.

Logo DIGIFOTO Pro

Strakke content, voor alle devices

Het nieuwe design van de website biedt bezoekers de bekende kwalitatieve content, maar nu geoptimaliseerd voor het lezen op tablet of smartphone. In het design hebben we zoveel mogelijk ruimte gelaten voor de beelden. Het gaat hier natuurlijk wel om een magazine voor ambitieuze fotografen ;)

Verbeterde usability

Voor de vernieuwde website zijn de belangrijkste userflows volledig onder de loep genomen en opnieuw uitgedacht. Registreren van nieuwe gebruikers, uploaden van foto’s en het abonneren op het magazine. Uiteraard met de gebruiker als vertrekpunt.

 

Nieuwe gallery

De gallery waar community leden van DIGIFOTO Pro hun mooiste foto’s kunnen plaatsen hebben we volledig opnieuw ontwikkeld. De focus ligt hier wederom met name op de foto’s, maar ook op het stimuleren van de interactie tussen de leden onderling. Een foto liken of een reactie plaatsen is nu super eenvoudig. Alle leden hebben daarnaast een eigen profielpagina, waarop direct al hun mooiste foto’s te zien zijn.

 

Open source CMS Drupal

De website van DIGIFOTO Pro is ontwikkeld op basis van open source content management systeem (CMS) Drupal. Een van de meest populaire open source cms oplossingen van dit moment. Drupal is een robuust platform, waarmee we bij Flink de meeste technische uitdagingen goed kunnen tackelen. Daarnaast biedt Drupal voldoende gebruiksgemak voor redacteuren en is het een zeer geschikt CMS gebleken voor content krachtige websites zoals die van DIGIFOTO Pro.