icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe website De Tegel 2011

De Stichting Jaarprijzen voor de Journalistiek heeft Flink gevraagd een nieuwe website voor de prestigieuze wedstrijd De Tegel te ontwerpen en ontwikkelen.

De strijd om de Tegel, Jaarprijzen voor de Journalistiek, kan jaarlijks worden aangegaan door journalisten die in vaste dienst of als freelancer werken voor Nederlandse dagbladen, weekbladen of tijdschriften, nieuws- en achtergrondrubrieken van radio- of televisiezenders, online nieuwsmedia en persbureaus in Nederland.

De website van De Tegel was behalve verouderd ook beperkt onderhoudbaar. Flink ontwikkelde daarom een compleet nieuwe website. Van het conceptuele en grafisch ontwerp tot aan bouw en technische ontwikkeling. Flink heeft de nieuwe website voorzien van een heldere site- en navigatiestructuur waarmee eenvoudig door de verschillende pagina's en de nominaties gebladerd kan worden. Daarnaast kan De Tegel nu zelf de website onderhouden en nieuwe pagina's en nieuwsitems aanmaken.

Online inzend- en jureersysteem

Afgelopen jaar hebben meer dan 150 journalisten gebruik gemaakt van het online inzendsysteem van Flink. Daarnaast kunnen de juryleden alle inzendingen, binnen de aan hen toegewezen categorieën, snel en eenvoudig beoordelen en voordragen voor nominatie in het online jureersysteem.

Zowel de website als het inzend- en jureersysteem zijn ontwikkeld binnen ‘WebComposer', het online Content Management Systeem van Flink.