icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe mailing voor ActieCode.nl

Het is altijd tijd voor vernieuwing. Online ben je namelijk nooit klaar. Imbull was op zoek naar een nieuw format voor e-mailings van haar website ActieCode.nl. Aan Flink de taak om de oorspronkelijke mailing weer in een fris jasje te steken.

In het ontwerp van de nieuwe e-mailing is er meer ruimte voor tekst en beeld. Behalve de lijst met topaanbiedingen, kunnen er speciale acties uitgelicht worden. Daarnaast is de nieuwe versie een stuk spannender om te zien dan de oude nieuwsbrief. Ook op technisch gebied is de mailing onder handen genomen. De mailing is responsive van opzet, zodat de e-mails ook optimaal te bekijken zijn op tablet en mobiel.

Over ActieCode.nl

ActieCode.nl biedt op haar website een compleet overzicht van kortingsacties. Eens per week ontvangen zo'n 400.000 abonnees een e-mail met de beste acties van dat moment. Daarnaast kun je je als bezoeker ook abonneren op een bepaald merk. Zodra dit merk een nieuwe actie heeft, ontvang je hiervan bericht.