icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe samenwerking met Staedion!

#nieuweklant
#woningcorporatie
#DenHaag

Huisje, boompje, feestje: we gaan aan de slag voor Staedion! Een bekende naam in het Haagse, want maar liefst één op de zeven woningen in Den Haag is van deze woningcorporatie. Staedion zocht naar een strategisch online partner in de regio en vond in Flink de juiste match.

Nieuwe klant Staedion

Als woningcorporatie verhuurt Staedion ruim 37.000 woningen en 6.500 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag en omgeving. Samen met Staedion gaan we aan de slag om de nieuwe website optimaal aan te laten sluiten bij de wensen van de verschillende interne en externe doelgroepen. Neem bijvoorbeeld huurders en woningzoekenden; twee verschillende doelgroepen met ieder hun eigen vragen en wensen. Daarnaast wil Staedion ook beter communiceren met andere doelgroepen zoals stakeholders, werkzoekenden en leveranciers. De afgelopen periode hebben we met Staedion aan tafel gezeten om samen de online strategie te bepalen. Nu de online strategie is bepaald en ook de conceptfase is afgerond, starten we binnenkort met de realisatie van de nieuwe website in het toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke Drupal 9. Zin in!