icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Aan de slag voor Prowareness!

#nieuweklant
#agile
#coaching
#consultancy

Trage, bureaucratische werkmethodieken zijn overal. Ze beperken groei, snelheid en initiatieven. Precies om die reden werd Prowareness in 2014 opgericht: met een passie voor wendbaarheid zet Prowareness agile werken met volle overtuiging op de kaart. Recent is er een nieuwe merkstrategie voor Prowareness bepaald. De volgende uitdagende stap is een nieuwe online presence - en dat is waar wij om de hoek komen kijken!

Nieuwe klant Prowareness

Prowareness bestaat uit agile professionals die organisaties leren om wendbaarder te werken. Dit doen ze door te focussen op implementatie, educatie en management consultancy. Om het verhaal en de dienstverlening van Prowareness nóg beter in de kijker te spelen, is een grondige herziening van het online landschap nodig. Binnenkort doen we een pressure cooker om samen met Prowareness het ideale online landschap te bepalen. Zin in!