icon-mail icon-phone icon-facebook LinkedIn icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuwe corporate website VolkerWessels

In opdracht van het internationale bouwconcern VolkerWessels heeft Flink een nieuwe, moderne corporate website ontworpen en ontwikkeld.

VolkerWessels is de handelsnaam van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv. Zij richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten. In totaal geven ruim 16.600 medewerkers, in ongeveer 125 werkmaatschappijen, dagelijks invulling aan het thema: ‘Samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit'.

De website is voorzien van een verbeterde site- en navigatiestructuur en een compleet redesign. Eigentijds, blond en optimaal aansluitend bij de bestaande huisstijl. Flink heeft gekozen voor een achtergrond met herkenbare beelden uit de ‘wereld' van VolkerWessels in duo tone blauw. Verder zorgen de dynamische keyvisual, ruime marges en krachtige koppen voor een aantrekkelijke en eigentijdse uitstraling.

VolkerWessels beheert zelf haar corporate website. Daarnaast beheren de ruim 125 werkmaatschappijen ieder hun eigen nieuws en projecten. De uitdaging voor Flink was het samenvoegen en onderhoudbaar maken van alle informatie binnen één centrale omgeving; WebComposer, het gebruiksvriendelijke online Content Management Systeem van Flink.

Om de informatieoverdracht van het oude CMS naar WebComposer te vereenvoudigen heeft Flink speciale webservices ontwikkeld. Nieuwe en aangepaste informatie van de werkmaatschappijen wordt vanuit het oude CMS automatisch overgezet naar WebComposer. VolkerWessels kan deze informatie doorplaatsen op de corporate website of verwijderen.

Flink heeft tevens een maatwerk projectsite systeem ontwikkeld waarmee websites van werkmaatschappijen snel en efficiënt kunnen worden opgezet. Binnen een vast stramien en uiteraard volledig in lijn met de corporate website.