icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuw: sponsoracties voor Hersenstichting

De website van de Hersenstichting heeft een nieuw onderdeel: de actiepagina! Hier kan iedereen een sponsoractie aanmelden en geld inzamelen om het werk van de Hersenstichting te steunen. Flink ontwierp en ontwikkelde deze actiemodule.

Iedereen kan snel en eenvoudig een sponsoractie online zetten. Inclusief looptijd en het beoogde doelbedrag. Deelnemers kunnen vervolgens bloggen over de voortgang. Nieuwe sponsors kunnen direct doneren via de actiepagina. Elke donatie is direct zichtbaar: de automatische teller houdt de score goed bij! En om het nog makkelijker te maken om sponsors te werven, kan iedereen sponsoracties direct delen en promoten via social media.

Doe mee!

De sponsorpagina is een blijvertje. Geen tijdelijke actiecampagne, maar een permanent onderdeel binnen de corporate website. Dus als je vindt dat de Hersenstichting meer steun verdient, laat jezelf dan sponsoren tijdens een fietstocht, marathon of heitje-voor-een-karweitje. Je kan het zo gek niet bedenken; elke activiteit kan geld opleveren!