icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-twitter icon-youtube icon-twitter icon-x.com icon-instagram close icon-close icon-arrow-down icon-plus

Meer weten? We horen je graag!

070 750 74 74
info@flink.nl

Nieuws

Nieuw initiatief online: Winkelgebied van de Toekomst

Hoe krijgen we winkelgebieden toekomstbestendig? Dat is de vraag waar het initiatief Winkelgebied van de Toekomst zich over buigt. Flink ontwikkelde een toekomstbestendige website om dit initiatief vorm te geven.

Eén van de initiatiefnemers is Detailhandel Nederland, een organisatie die de belangen behartigt van meer dan 110.000 winkeliers. In samenwerking met verschillende publieke en private partijen zet de brancheorganisatie zich in om winkelleegstand te voorkomen en verminderen. Op de website vind je de plannen voor het Winkelgebied van de Toekomst terug en krijg je meer informatie over het onderzoek dat gedaan is naar toekomstbestendige winkelgebieden.

De opdracht

Flink heeft de responsive campagnesite ontwikkeld op basis van het open source CMS Wordpress. De website is binnen een kort tijdsbestek ontwikkeld zodat de campagne binnen een paar weken van start kon gaan.